4.EQUIP PROFESSIONAL

A Matraka Associació ens organitzem sota la filosofia de la col·laboració, el suport, la participació i el treball en equip.

És per aquest motiu que hem creat un sistema d’organització interna que ens permet gestionar i coordinar l’Associació (Equip Base) juntament amb persones vinculades estretament en aquest aquest equip. Alhora crear una àmplia xarxa de contactes i participants que donen suport i vida als projectes i propostes que des de l’Associació podem anar creant ( socis/es-col·laboradors/es). Aquest últim ens permet donar a conèixer a persones i col.lectius que comparteixen una  filosofia similar i manera de treballar, sensibilitzades en els nostres objectius i amb ganes de formar part en l’expansió del projecte i l’Associació, alhora que des de l’Equip base anem gestionant i coordinant totes les activitats que es deriven.

Estem obertes a totes les propostes, idees i projectes que ens van arribant sempre i que puguin ajustar-se a les nostres característiques com Associació i ens sigui possible atendre i donar suport.

És el nostre objectiu, poc a poc, anar generant més contactes tot creant una plataforma de treball que permeti, cada vegada més, anar fent-nos un lloc en la xarxa de persones, entitats i/o col.lectius que aposten i creuen en la creativitat com a mitjà de transformació social.

Gestió i coordinació de l’Associació.

Laia Rota: Membre fundadora de Matraka Associació. Llicenciada en Psicologia l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en Diafreoteràpia amb Malen Cirerol al centre La Plana (2013, Manresa), actualment exercint com a terapeuta. Formada en Teatre espontani per Oriol Blanch Sigüenza i component de la companyia de teatre L@s Cartógraf@s (2003-2009). També en Dansa Moviment Teràpia amb Teresa Monsegur (2004-2006), en dansa contemporània amb Cristina Martí i Carles Salas (2001-2006), sent membre del grup estable de dansa contemporània de la UAB i de la companyia de dansa Ectopía (2004-2007), i en Dansa Teatre amb Simona Quartucci al Centre cívic la Barceloneta (2011). Dedicada des del 2003 al món del teatre i l’expressió corporal sent membre d’associacions vinculades a l’àmbit artístic, cultural, pedagògic i social; tals com La Sospechosa, Sin Vergüenza, RAI (Recursos d’Animació Intercultural) i actualment Matraka. Ha realitzat tallers i cursos en diferents col·lectius, des d’escoles de primària,  secundària i d’educació especial, fins a col·lectius en situació de risc social, tals com centres d’acolliment de joves, presó de Can Brians i una fundació per la reinserció de dones. També intervé com a educadora i psicòloga en un projecte educatiu de criança compartida, i amb nens i nenes amb dificultats tals com el trastorn del dèficit d’atenció i hiperactivitat, dislèxia i autisme.

Persones vinculades

Mercè Aranda: Membre fundadora de Matraka Associació. Diplomada en Educació Social per la UB (2005), Postgraduada en Expressió, Comunicació i Llenguatges a la pràctica educativa per la Escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona (2006). Formada com Monitoria en Art-Teràpia per l’escola Inter Art de Barcelona (2006), en Dansa-Teatre amb Giusseppe Stella (2006-2009) i en “El camí del Clown” amb Alain Vigneau (2011). També en Processos Artístics per a professionals a l’Espai Marabal de Barcelona (2011). Durant els anys 2006-2012 realitza cursos i tallers en diferents espais professionals de Barcelona i arreu com: Entrenament actoral- Teatre Físic (Moveo), El cos en Escena (Ale Risorio), Dansa Contemporànea (TragantDansa), Dansa-Teatre (Marisol Cordero), Expressió Corporal (Deborah Kalmar), El cos habitat (Siro Lopez), El pallasso l’humor i jo (Alain Vigneau), Clown (Marcelo Kratz i Diego Mauriño), així com formacions relacionades amb la Educació Social: Detecció i prevenció d’abusos sexuals a la infància i adolescència (Fundació Vicky Bernadet), La delinqüència violenta (UB), Educació Emocional (UB), La pràctica psicomotriu (UB), Alimentació i nutrició per adolescents acollits en centres (Casa del Mar-Barcelona), Eines facilitadores per la prevenció de la violencia en adolescents i joves (Casa del Mar-Barcelona).

Cristina Barriach: Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), Màster en Art Teràpia, UVIC. Membre fundadora de Matraka Associació. Encarregada juntament amb la resta de l’equip de coordinar i dinamitzar els diferents projectes realitzats per l’associació durant els anys 2010 i 2011. Actualment col·labora i és tallerista de diferents projectes de l’entitat. Especialista en teràpies energètiques, tals com el Reiki i Flors de Bach, formada en disseny gràfic i fotografia, tallerista en tècniques de veu, plàstica, música i expressió corporal.

Nicoletta Valente: Llicenciada en psicologia per la Universitat de Pàdua (Itàlia). Formada en Cant i Musicoteràpia per la UB, Les Heures i Postgrau en l’ISEP, i també en Dansa Butoh. És professora en el Postgrau en Musicoteràpia a l’ISEP, ha treballat a ARAPDIS, àmbit de la salut mental, com a musicoterapeuta. Actualment és musicoterapeuta en diverses escoles de Barcelona realitzant tallers de veu per el creixement personal i d’estimulació musical. També realitza allers de musicoteràpia aplicats a l’educació amb col·laboració amb Usoc- IL3 i Famarec. És membre fundador de l’Associació Artística Synesthesia amb la que ha realitzat diversos projectes artístics i socials. És col·laboradora i tallerista de Matraka Associació.

Maria Laura Villarreal: Llicenciada en Psicologia l’any 2001 per la Universitat de Buenos Aires (Argentina), homologat a Espanya per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialitzada en l’àmbit clínic, treballa des del 2001 tant en el sector públic com privat. Així mateix, té experiència en l’àmbit de la diversitat funcional on realitza tallers d’expressió utilitzant eines de diferents llenguatges artístics. Formada en el Postgrau de Salut Social i Comunitària (Morón, Buenos Aires, 2008-2009) i en Dansa Contemporània. Ha realitzat el Màster en Dansa Moviment teràpia a la UAB (2009-2011), i el Postgrau de Treball Corporal Integratiu a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya i AEC Associació. Actualment realitza la formació en Pràctica Psicomotriu Educativa i Preventiva a AEC Associació. És col·laboradora i tallerista de Matraka Associació.


Sòcis/es-Col·laboradors/es

Jordi Bonaterra: Tallerista escriptura creativa, narrativa i autobiogràfica.

Marisol Cordero: Tallerista Dansa-Teatre i Moviment Creatiu (www.cialaimperfekta.blogspot.com)

Alejandro Muñoz (Ale Risorio): Tallerista Tècniques d’Improvisació (www.alerisorio.com/blog/)

Mariano Carneiro: Tallerista Tècniques d’improvisació (www.cabezadepie.com)

Diego Mauriño: Tallerista Clown i Intèrpret Físic (www.diegomaurinio.com.ar)

Jonás Rodon: Dissenyador gràfic i ilustrador (www.estudioportable.com)

Giuseppe Stella: Tallerista Dansa Creativa i Pedagogia del cos-moviment

CristinaCris Cellini: Fotografia

Ramón Morales: Fotografia

Anuncis

3 pensaments sobre “4.EQUIP PROFESSIONAL

  1. Retroenllaç: És la CREATIVITAT un element clau dins les propostes socioeducatives? « educaciotransformadora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s