2. PRESENTACIÓ

 
QUI SOM?

 

Som una associació de Formació i Cultura sense ànim de lucre amb vida a Barcelona des del 2010.

Esdevenim un grup multidisciplinari de persones formades en diferents tècniques expressives i vinculades professionalment al món de l’educació, la psicologia i la cultura.

Matraka neix de la nostra voluntat d’oferir propostes de Formació i Intervenció socioeducativa de mediació artística així com obrir espais d’acompanyament art-terapèutic individuals i de grup.

Procurem així crear una plataforma que aposti per la transformació social a través dels processos creatius com a fonts de comunicació i de desenvolupament en diferents formats i contextos.

Biografia Matraka

QUÈ FEM?

Portem a terme accions, projectes i propostes que parteixen dels llenguatges expressius com a eines de:

FORMACIÓ, INTERVENCIÓ, CREACIÓ I TRANSFORMACIÓ

 COM HO FEM? 

Confeccionem, gestionem i oferim PROGRAMES de:

– Formació i Lleure:

   – Formació per formadors/es: la importància de la creativitat dins les pràctiques socioeducatives. Esdevenen propostes pràctiques adreçades a persones vinculades i/o interessades en el món de la educació per tal d’assolir noves eines d’intervenció i de desenvolupament professional a través de diferents llenguatges i recursos creatius.

  – Formacions artístiques: formacions obertes al públic en general sota temes diversos vinculats al món de l’expressió, la creació i la comunicació. Portem a terme accions formatives en format intensiu, monogràfic, trimestral i/o anual, tot col.laborant amb diferents professionals de proximitat i arreu especialitzats en diferents tècniques tals com: l’expressió corporal, la dansa-teatre, el clown, la música…oferim propostes de qualitat, innovadores i amb un alt grau de professionalitat per part de qui les imparteix.

   – Formacions extraescolars: activitats dirigides a centres d’educació formal, no formal i especial en format taller-extraescolar per a infants i joves.

– Expressió corporal creativa

– Expressió teatral

– Dinàmiques de la creativitat

– Intervenció Socioeducativa: 

– Programes d’acció socioeducativa a través de l’art per a col.lectius en situació de risc i els i les seves agents (professionals): portem a terme programes específics per a diferents col.lectius on la metodologia de l’expressió i la estimulació de la creativitat esdevinguin els eixos de treball per a abordar aspectes i/o necessitats específiques de cada col.lectiu. Els diferents programes aborden els següents col.lectius:

– Gent Gran

– Drogodependències

– Infància i Adolescència

– Dona

– Discapacitat

 – Acompanyament art-terapèutic: espais de creixement personal i benestar emocional per a grups i/o persones que tinguin interès en abordar moments concrets de la seva vida a través de l’art com un camí cap al benestar.

 

Il.lustració: www.artematiasrodriguez.com.ar


Los espejos se emplean para verse la cara; el arte para verse el alma

George Bernand Shaw (1856-1950)

 

Anuncis

2 pensaments sobre “2. PRESENTACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s